hotel Bograd- apartments & lounge station

DHOMA SUPERIORE

 

DHOMA SUPERIORE

E përshtatshme për 3 persona, me një sipërfaqe prej 23 m2. Kjo lloj dhome ju ofron komoditet dhe kënaqësi përgjatë qëndrimit tuaj në hotelin tonë. Konstruksioni modern dhe materialet natyrale të cilat janë përdorur për modelimin e brendshëm të dhomës e bëjnë atë definitivisht më se të përshtatshme për të përmbushur të gjitha nevojat e mysafirëve.

Rezervoni tani

Komoditetet e dhomës

Shërbimi në dhomë – 24/7 në shërbimin tuaj

Televizion

Kondicioner dhome

Wifi – Lidhje të shpejtë dhe të besueshme 

Minibar

Kasafortë

Dritare me veti izoluese të zërit

Raft rrobash

Hapësirë ulëse

Tualete

Tharëse flokësh

Pantofla

Telefon

Ibrik elektrik

Shërbime për zgjim

Peshqir & rrobë banje

Pamje nga qyteti

Kordon urgjence në banjë

Alarm për tym

Dezinfektues duarsh

Dhomë teke – Njësi për ngrohje dhe ftohje