Më shumë sesa thjesht një vend për të qëndruar

Një hotel i ri modern

Një hotel i ri modern

Hotel Bograd – Apartments & Lounge Station ndodhet mu në zemër të qytetit, pranë tregut të gjelbërt të Strugës dhe vetëm 100 metra larg Liqenit të Ohrit dhe lumit Drini i Zi. Hoteli jonë është pikënisje e shkëlqyer për shëtitje dhe eksplorim të qytetit, qytet i cili ka një arhitekturë të njohur me plot histori.

Me një sipërfaqe prej më shumë se 1000 m² dhe me një kapacitet prej 23 dhomash moderrne, ne ju ofrojmë një përvojë të veqantë dhe të paharrueshme. Me një qasje të re në modelimin e hotelit dhe me shërbimin dhe përkushtimin e jashtëzakonshëm të stafit tonë, ne përpiqemi të bëhemi zgjidhja juaj e parë në qytetin e Strugës.

Sëbashku me të afërmit apo shokët tuaj, zgjidhni njërën nga 4 llojet e dhomave që ne ofrojmë, poashtu frekuentoni edhe lokalin tonë, i cili ndodhet në katin e tretë, nëse dëshironi që të ndjeni shpirtin e vërtetë të mikpritjes.

Jeni të mirseardhur në Hotel Bograd – Apartments & Lounge Station, ju presim me kënaqësi!

Restorant & Bar

Restorant Bograd 

Jeni të mirseardhur në Hotel Bograd – Apartments & Lounge Station, ju presim me kënaqësi!

Specialitete të kuzhinës

 

Bograd Burger

CRISPY HONEY CHICKEN

Smoked Beef

CHEF SPECIAL DUCK