hotel Bograd- apartments & lounge station

DHOMA DELUX

 

DHOMA DELUX

Orenditë e modeluara në mënyrën më elegante dhe më komode paraqesin emblemën e dhomave tona. E përshtatshme për 4 persona me një sipërfaqe prej 31 m². Modelimi i ngrohtë, modern dhe harmonik i dhomës të fal ndjesinë e rehatisë totale që ne ju ofrojmë.

Rezervoni tani

Komoditetet e dhomës

Shërbimi në dhomë – 24/7 në shërbimin tuaj

Televizion

Kondicioner dhome

Wifi – Lidhje të shpejtë dhe të besueshme 

Minibar

Kasafortë

Dritare me veti izoluese të zërit

Raft rrobash

Hapësirë ulëse

Tualete

Tharëse flokësh

Pantofla

Telefon

Ibrik elektrik

Shërbime për zgjim

Peshqir & rrobë banje

Pamje nga qyteti

Kordon urgjence në banjë

Alarm për tym

Dezinfektues duarsh

Dhomë teke – Njësi për ngrohje dhe ftohje