hotel Bograd- apartments & lounge station

Супериор соба

 

Супериор соба

Погодна за максимум 3 лица и површина од 23 m². Оваа соба Ви нуди удобност и задоволство додека престојувате во Хотел Боград. Модерниот дизајн и природните материјали употребени за креирање на стилот, ја прават оваа соба компактна за да ги задоволи сите потреби на нашите гости.

РЕЗЕРВИРАЈТЕ СЕГА

Удобности во собата

Услуга во соба – 24/7 на ваша услуга

Паметен телевизор

Собна климатизација

Wi-Fi – брза и сигурна интернет-врска

Минибар

Сеф

Прозори за звучна изолација

Решетка за облека

Област за седење

Бесплатни тоалети

Фен

Папучи

Телефон

Место за јадење

Кујна

Електричен котел

Апарати за будење

Пешкири и бањарка

Поглед на градот

Итен кабел во бања

Аларм за чад

Средство за дезинфекција на раце

Еднокреветна соба – Единици за греење и ладење