hotel Bograd- apartments & lounge station

Стандард соба

 

Стандард соба

Од првиот момент кога ќе зачекорите во оваа соба, ќе почувствувате уживање во вистинска удобност. Погодно за 2 лица и површина од 21 m². Оваа соба ви нуди се што Ви е потребно за пријатен престој и релаксација после прошетка и истажување на старата струшка чаршија.

РЕЗЕРВИРАЈТЕ СЕГА

Удобности во собата

Услуга во соба – 24/7 на ваша услуга

Паметен телевизор

Собна климатизација

Wi-Fi – брза и сигурна интернет-врска

Минибар

Сеф

Прозори за звучна изолација

Решетка за облека

Област за седење

Бесплатни тоалети

Фен

Папучи

Телефон

Место за јадење

Кујна

Електричен котел

Апарати за будење

Пешкири и бањарка

Поглед на градот

Итен кабел во бања

Аларм за чад

Средство за дезинфекција на раце

Еднокреветна соба – Единици за греење и ладење