Повеќе од само место за престој

Нов модерен бутик хотел

Нов модерен бутик хотел

Хотел Боград – Apartments & Lоunge Station, лоциран во срцето на градот,  во надалеку познатата Струшка чаршија и на само 100 метра од Охридското Езеро и реката Црн Дрим. Одлична почетна точка за прошетка и истражување на градот преполн со историја и препознатлива архитектура.

На површина од 1000 m², со капацитет од 23 модерни и луксузни соби, Ви нудиме уникатно и незаборавно искуство. Со иновативниот пристап во самиот дизајн на хотелот и беспрекорна услуга од нашиот персонал се стремиме да станеме Вашиот прв препознатлив избор во Струга.

Одберете една од четирите типови на соби со кои располагаме или посетете го нашиот Lоunge Station лоциран на третиот кат, заедно со Вашите пријатели и семејство, за да го почувствувате вистинскиот дух на гостопримството.

Повелете во Хотел Боград – Apartments and Lounge Station, со задоволство Ве очекуваме!

Ресторан & Бар

Ресторан Боград

Повелете во Хотел Боград – Apartments and Lounge Station, со задоволство Ве очекуваме!